Nieuw Materieel de E-commerceco. van Jiangyinyanli, Ltd

 

Eenheid en Samenwerking, Innovatie en Vooruitgang

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenWaterdichte Houtvezelplaat

De Waterdichte Houtvezelplaat DIY van de huisdecoratie Milieu - Beschermingsmanier

Ik ben online Chatten Nu
China Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd certificaten
China Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd certificaten
De producten zijn vrij goed en gemakkelijk te installeren. Wij zijn zeer tevreden met hen. Wacht op de lange samenwerking.

—— Andrea

De Waterdichte Houtvezelplaat DIY van de huisdecoratie Milieu - Beschermingsmanier

Home Decoration Waterproof Fiberboard DIY Environmental - Protection Fashion
Home Decoration Waterproof Fiberboard DIY Environmental - Protection Fashion Home Decoration Waterproof Fiberboard DIY Environmental - Protection Fashion

Grote Afbeelding :  De Waterdichte Houtvezelplaat DIY van de huisdecoratie Milieu - Beschermingsmanier Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YJTC
Certificering: patent, CEC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: TT of LC
Levering vermogen: 5000T per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Hennepvezel Toepassing: Decoratie
Productieproces: hoge temperatuur Maat: Op maat
Hoog licht:

waterproof fibreboard

,

water resistant wall board

De milieu-Bescherming en de Manier Waterdichte Houtvezelplaat van DIYDe Waterdichte Houtvezelplaat DIY van de huisdecoratie Milieu - Beschermingsmanier 0De Waterdichte Houtvezelplaat DIY van de huisdecoratie Milieu - Beschermingsmanier 1

Materieel Kenmerk
1. Met glabrous en vlotte oppervlakte, weerstand om te draperen, niet-verkleurt en niet-misvormt;

2. Lichtgewicht, laag vochtgehalte, goede buigende hardheid, goede hitte en geluidsisolatie, effectweerstand, goede vlamachterstand, en milieuvriendelijk.


3. 100% vrij van gevaarlijke chemische substanties zoals formaldehyde, lood, cadmium, enz.

4. Waterdicht, vochtbestendig, en vetvrij

5. Hol, het schuimen en licht, zodat is het de eerste keus van low-carbon gebouwen.

6. Het éénfasige vormen, willekeurig in kromme modellering

7. Vrij van verf

8. Thermoplastisch materiaal dat gerecycleerde 100% kan zijn.

9. Eenvoudig te installeren, gemakkelijk te handhaven, tijd en inspanningsbesparing, efficiënt en snel

 

Productinformatie:

De milieuvriendelijke de Bouwdecoratie Kenarf & pp-de Vezel Samengestelde Comités hebben nationaal uitvindingsoctrooi verworven. Het product is groen en milieuvriendelijk, niet-toxisch en geurloos, wat wijd in autodak, binnenlands deurpaneel, plank, zijgevel, hallstand, enz. is gebruikt. En de productkwaliteit heeft inspectie van het Nationale De Supervisie en de Inspectiecentrum van de Personenautokwaliteit overgegaan, en alle indicatoren zijn gekwalificeerd.
De milieu Kleurrijke Raad van de de Vezelmuur van de Doekoppervlakte Inter Decoratieve neemt groene en milieuvriendelijke middel-sisal vezel, vezelgloeidraad en cellosilk als hoofd grondstoffen (kleurloos, geurloos, formaldehyde-vrij). Het product is met lichtgewicht, lage dichtheid, weerstand met hoge weerstand, effect, lage kosten, en heeft prestaties van goede correcte absorptie, geluidsisolatie, hitteisolatie en vlam - vertrager. Met sterkte met grote trekspanning en het gemakkelijke vormen, heeft het goed bindend effect na het verwarmen en het onder druk zetten, niet-gebruik van om het even welke lijm en bindmiddelen, zonder enige gifstof en schadelijke stoffen.
Het natuurlijke samengestelde materiaal van de installatievezel is een nieuwe generatie van milieuvriendelijk die product gezamenlijk door de Bosbouwinstituut van China en ons bedrijf wordt ontwikkeld. Samengesteld door natuurlijke installatievezel, is het formaldehyde-vrij en milieuvriendelijk (Kleurloos, geurloos en formaldehyde-vrij). Elke prestatiesindex overschrijdt dat van de dichtheidsraad, multilayer raad, vlokraad. Met lage waterabsorptie, zal het blad niet geknapperd worden of delaminated terwijl doorweekt in water, dat andere bestaande materialen overschrijdt. De de productdichtheid en grootte kunnen ook volgens klantenverzoeken worden aangepast. Het product kan wijd als raad voor huis het leveren worden toegepast, kast, en het kan aan plastic oppervlakte en anderen en binnenhuisarchitectuur worden gekleefd.

 

Toepassing:

 

Leuningsreeks

Hercules is de krachtigste god in oude Griekse mythologie, die eens bravely geredde Prometheus verbindend in de Kaukasus door Zeus. Hercules-de leuning is enkel als de hand van de reus wat zacht het lichaam op het opheffen, herinnert het ons aan het voelen van de goddelijkheid terwijl de natuurlijke schoonheid waardeer.

 

Leuningsontwerp

Volgens ASTMD7032, de Norm van GBJ9 en Sylvanix-

 

De spanwijdte tussen elke leuning (traliewerk) is ongeveer 150mm.

 

Behalve speciaal vereiste van landschapsontwerp, zal de traliewerkhoogte neen korter dan 1050mm zijn.

 

Behalve speciaal vereiste van landschapsontwerp, zal de lengte tussen elk staafstuk neen groter dan 110mm zijn.

 

De steunen zijn nodig bij elk andere 450mm tussen vloeroppervlakte en traliewerkbodem.

 

De afstand tussen vloer en traliewerkbodem zal neen groter dan 75mm zijn.

 

 

De Dimensie van de leuningsinstallatie Norm

Hoogste Spoor

Onderaan Spoor

Plastic Houten Vloer

Hulpblok

GLB

Dun-muur Plastic Houten Tubulaire Pijler

Vierkante Staalbuis

Scheidend Einde

Kiel

Vervoerbout

Sw85h63-3 de Bar van de leuningssectie en Staalvoering

Sw89h38-3-2 leuning/Ondersteunende Sectiebar

Sw128h128-2-1 rechte Pijler en Staallijn

Sw35h35-2-3 galerij en Staalvoering

 

 

Wallboard Reeks

Hera, Koningin van Hemel in oude Griekse mythologie, is zij het patroonheilige van vrouwen en kinderen. De muur is de meest fundamentele en noodzakelijke bescherming van elk huis. Onze Hera-wallboard zet de vorige smakeloze witte muur om en biedt multidimensionele stereovision, exquisitely veranderlijke houten materiaal en textuurlijnen, evenals diverse warme kleuren zoals Koreaanse pijnboom, eik en okkernoot aan die u zullen maken de witte muren vergeten.

Nadat u ons Hera-wallboard en Zeus-plafond goedkeurt, zal er niet meer om het even welk het doordringen geur of verblindend gas zijn, en het zal volwassenen en kinderen van ziek vallen of zelfs wordt opgelegd door kanker bevrijden. Niets dan de formaldehyde-vrije bouwmaterialen zou als brandkast, het geruststellen en milieuvriendelijke degenen kunnen worden beschouwd.

 

Introductin:

 

YIJUTIANCHENG (YJTC) is het merk van de decoratieve panelen van Co. van de de Delenvoorraad van Jiangyin Yanli Automobiel Decoratief, Ltd, dat in 1996 vestigde, specialiseert zich in de productie van auto binnenlandse en buitendecoratie, de zijversieringen van het autolichaam, auto antifrictiestroken, auto verzegelende stroken, Polyurethaanproducten en milieuvriendelijke thermoplastische en natuurlijke de samenstellingsmaterialen van de hennepvezel voor autobinnenhuisarchitectuur, auto hoogste daken, laagrek, binnendeurpaneel, zonneklep, tapijten, enz., die worden uitgevoerd naar Amerika, Japan, Maleisië, Indonesië, Singapore, Iran en andere landen.

 

De formaldehyde-vrije decoratieve panelen van YJTC hebben uitstekende isolatie en geluidsisolatie, die het effect kunnen effectief blokkeren van muur op binnentemperatuur. Het niet alleen verbetert de efficiency van koeling en het verwarmen materiaal, maar ook bewaart energieverbruik en leidt tot aanzienlijke economische voordelen voor eigenaars.

 

De belangrijkste materialen van de natuurlijke panelen van YJTC zijn hennep/kenarf en pp (cigaratte filtermateriaal). Wij gebruiken de polymeer samengestelde technologie zonder enige extra chemische producten. Zo, is er geen om het even welk gevaarlijk materiaal aan versie.

 

De formaldehyde-vrije decoratieve panelen zijn getest door gezag en gehad de kenmerken van niet-toxisch, niet-formaldehyde, waterdichte, antimicrobial, op hoge temperatuur weerstand, hitteisolatie, geluidsisolatie, die etc. recycleren. De natuurlijke eigenschappen van hennep kunnen water natuurlijk absorberen en dan natuurlijk vluchtig maken. De prestaties van de decoratie zullen nooit beschimmeld en gerimpeld zijn.

 

De formaldehyde-vrije decoratieve panelen zijn gemakkelijk te installeren. Er is geen behoefte aan schop en dankt direct de muur, maar intall in de blinde muur of behangmuur af. Geen lawaai, geen stofverontreiniging tijdens bouw. Wegens de klantgerichte fabrieksinstallatie, zal het niet het dagelijkse leven en dagelijks werk beïnvloeden. Daarom is het bijzonder geschikt voor de oude projecten van de huisvernieuwing.

 

Gebaseerd op wetenschap en technologie, zijn wij bereid om professionele en sterke Verwerkende onderneming op auto decoratieve delen en binnenlands decoratief materiaal te bouwen.

 

Hoewel de formaldehyde vrije decoratieve raad natuurlijke installatieingrediënten heeft, kan het de wormmot natuurlijk tegenhouden. De externe zelf geselecteerde ambachtdoek is zeer gemakkelijk aan. Er is een perfecte combinatie tussen het de interne dichte vezelstructuur en gezicht van de doekdecoratie, dat een functie op drie niveaus van de lawaaivermindering vormt om de privacy en slaapkwaliteit van de ingezetenen te verbeteren.

 

 

Bedrijfcultuur:

  Verrichtingsdoel: het pogen een prima fabrikant in automobiele decoratie en huisdecoratie te bouwen.
  De dienstconcept: Het doel van Yanli is altijd geweest klantenverwachtingen tevreden te stellen.
  Kwaliteitsbeleid: Om onze klant met hoogste kwaliteitsproducten en diensten te dienen die aan ononderbroken vordering in het principe van integriteit en eerlijkheid onderwerpen
  Kwaliteitsdoelstelling: De klantenklachten moeten onder drie gevallen, klantentevredenheid boven 88 punten en p.p.m. waarde binnen 200 elk jaar worden gecontroleerd.
  Beheersfilosofie: Normalisatie, Normalisatie, Scientization en Modernisering

  Kern van collectieve cultuur: Eenheid en Samenwerking, Innovatie en Vooruitgang

 

De Waterdichte Houtvezelplaat DIY van de huisdecoratie Milieu - Beschermingsmanier 2

 

 

Contactgegevens
Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons