Nieuw Materieel de E-commerceco. van Jiangyinyanli, Ltd

 

Eenheid en Samenwerking, Innovatie en Vooruitgang

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenGeluiddichte Houtvezelplaat

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge

Ik ben online Chatten Nu
China Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd certificaten
China Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd certificaten
De producten zijn vrij goed en gemakkelijk te installeren. Wij zijn zeer tevreden met hen. Wacht op de lange samenwerking.

—— Andrea

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge

Drape - Resistant Sound Barrier Fiberboard High Elasticity Low Water Absorption
Drape - Resistant Sound Barrier Fiberboard High Elasticity Low Water Absorption Drape - Resistant Sound Barrier Fiberboard High Elasticity Low Water Absorption Drape - Resistant Sound Barrier Fiberboard High Elasticity Low Water Absorption Drape - Resistant Sound Barrier Fiberboard High Elasticity Low Water Absorption

Grote Afbeelding :  Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YJTC
Certificering: patent, CEC

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10kg
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 3 werkdagen
Betalingscondities: TT of LC
Levering vermogen: 5000T per jaar
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Hennepvezel Gebruik: Decoratie
Productieproces: hoge temperatuur Maat: Op maat
oppervlak: doek Toepassing: meubilair, vloer
Hoog licht:

sound deadening fiberboard

,

sound barrier fiberboard

 

Milieuvriendelijke formaldehyde-Vrije Geluiddichte Vezelcomités

 

Toepassing:

1. Diverse binnenlandse decoratieve delen, met inbegrip van dak, kader van binnenlands deurpaneel, achterplank, binnen beschermend paneel van bagagegeval en zonneklep van passagiersvoertuigen, bedrijfsauto en bus.

2. Het levensgebied zoals bouwmaterialen of huisdecoratie, enz.

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge 0

 

Eigenschappen:

1. Het is thermoformed bij één stap met milieuvriendelijke fibrilia als grondstof en samenstellingsmateriaal als oppervlaktemateriaal.

 

2. De textieldievezel door fibriliaraad is wordt goedgekeurd milieuvriendelijk en chemisch afbreekbaar, overwinnend tekort van Pu-product: Pu kan niet worden gedegradeerd.

 

De Fibriliaraad kan sterkte en starheid van het product waarborgen wanneer het wordt uitgerekt.

3. Het product neemt groene en milieuvriendelijke middel-sisal vezel, vezelgloeidraad en cellosilk als hoofd grondstoffen (kleurloos, geurloos, formaldehyde-vrij). Het product is met lichtgewicht, lage dichtheid, weerstand met hoge weerstand, effect, lage kosten, en heeft prestaties van goede correcte absorptie, geluidsisolatie, hitteisolatie en vlam - vertrager. Met sterkte met grote trekspanning en het gemakkelijke vormen, heeft het goed bindend effect na het verwarmen en het onder druk zetten, niet-gebruik van om het even welke lijm en bindmiddelen, zonder enige gifstof en schadelijke stoffen.

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge 1

 

Productinformatie:

De milieuvriendelijke formaldehyde-Vrije Geluiddichte Vezelcomités, heeft zijn grondstof nationaal uitvindingsoctrooi verworven. Het product is groen en milieuvriendelijk, niet-toxisch en geurloos, wat wijd in autodak, binnenlands deurpaneel, plank, zijgevel, hallstand, enz. is gebruikt. En de productkwaliteit heeft inspectie van het Nationale De Supervisie en de Inspectiecentrum van de Personenautokwaliteit overgegaan, en alle indicatoren zijn gekwalificeerd.

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge 2
Milieuvriendelijke formaldehyde-Vrije Builiding-de Vezelcomités van Decoratiekenarf groene en milieuvriendelijke middel-sisal vezel, vezelgloeidraad en cellosilk als hoofd grondstoffen (kleurloos, geurloos, formaldehyde-vrij). Het product is met lichtgewicht, lage dichtheid, weerstand met hoge weerstand, effect, lage kosten, en heeft prestaties van goede correcte absorptie, geluidsisolatie, hitteisolatie en vlam - vertrager. Met sterkte met grote trekspanning en het gemakkelijke vormen, heeft het goed bindend effect na het verwarmen en het onder druk zetten, niet-gebruik van om het even welke lijm en bindmiddelen, zonder enige gifstof en schadelijke stoffen.

 

 

Wallboard Reeks

Hera, Koningin van Hemel in oude Griekse mythologie, is zij het patroonheilige van vrouwen en kinderen. De muur is de meest fundamentele en noodzakelijke bescherming van elk huis. Onze Hera-wallboard zet de vorige smakeloze witte muur om en biedt multidimensionele stereovision, exquisitely veranderlijke houten materiaal en textuurlijnen, evenals diverse warme kleuren zoals Koreaanse pijnboom, eik en okkernoot aan die u zullen maken de witte muren vergeten.

Nadat u ons Hera-wallboard en Zeus-plafond goedkeurt, zal er niet meer om het even welk het doordringen geur of verblindend gas zijn, en het zal volwassenen en kinderen van ziek vallen of zelfs wordt opgelegd door kanker bevrijden. Niets dan de formaldehyde-vrije bouwmaterialen zou als brandkast, het geruststellen en milieuvriendelijke degenen kunnen worden beschouwd.

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge 3

 

 

Introductin:

YIJUTIANCHENG (YJTC) is het merk van de decoratieve panelen van Co. van de de Delenvoorraad van Jiangyin Yanli Automobiel Decoratief, Ltd, dat in 1996 vestigde, specialiseert zich in de productie van auto binnenlandse en buitendecoratie, de zijversieringen van het autolichaam, auto antifrictiestroken, auto verzegelende stroken, Polyurethaanproducten en milieuvriendelijke thermoplastische en natuurlijke de samenstellingsmaterialen van de hennepvezel voor autobinnenhuisarchitectuur, auto hoogste daken, laagrek, binnendeurpaneel, zonneklep, tapijten, enz., die worden uitgevoerd naar Amerika, Japan, Maleisië, Indonesië, Singapore, Iran en andere landen.

 

Bedrijfcultuur:

  Verrichtingsdoel: het pogen een prima fabrikant in automobiele decoratie en huisdecoratie te bouwen.
  De dienstconcept: Het doel van Yanli is altijd geweest klantenverwachtingen tevreden te stellen.
  Kwaliteitsbeleid: Om onze klant met hoogste kwaliteitsproducten en diensten te dienen die aan ononderbroken vordering in het principe van integriteit en eerlijkheid onderwerpen
  Kwaliteitsdoelstelling: De klantenklachten moeten onder drie gevallen, klantentevredenheid boven 88 punten en p.p.m. waarde binnen 200 elk jaar worden gecontroleerd.
  Beheersfilosofie: Normalisatie, Normalisatie, Scientization en Modernisering

  Kern van collectieve cultuur: Eenheid en Samenwerking, Innovatie en Vooruitgang

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge 4

 

Technische Innovatie:

De technische innovatie verleent ons bedrijf met eindeloze charme voor de onderneming, en het is het eeuwige thema van de ondernemingsontwikkeling. De steun van innovatiebehoeften van informatietechnologie. Jiangyin Yanli hangt altijd de vooruitzichten van de kern wetenschappelijke ontwikkeling van „het verzamelen van wijsheid van alle deskundigen en het creëren van nieuwigheid aan die in de wereld“ leiden; Yanli heeft ook een instituut van milieumaterialen, en samen met het instituut van de houtindustrie van Chinese Academie van Bosbouwwetenschappen, het opgerichte centrum van Jiangsu Yanli R&D voor natuurlijke installatie vezelige samenstelling opgericht.

 

 

R&D-Centrum:

De kerntechnologie van het bedrijf is milieuvriendelijke fibrilia samengestelde het vormen techniek, en het bedrijf bezit een instituut voor nieuw milieuvriendelijk materiaal en één gemeentelijk technologiecentrum samen met drie productielijnen van automobiel binnenlandse decoratieve delengrondstof met een jaarlijkse output van 5000 T voor elk, vijf uitdrijvingsproductielijnen voor de stroken van de autoversiering, vier vorm dringende productielijnen voor binnenlandse decoratieve delen. Gebaseerd op de onafhankelijke R&D-kerntechnologie en de jaren van technische R&D-accumulatie, kan Yanli tempo met voertuiginstituten en componentenonderneming in China houden in het ontwikkelen van milieuvriendelijke binnenlandse decoratieve producten van de auto's.

 

Ondernemerschapsteam:

Neem schaaleconomieën en duurzame ontwikkeling aangezien onze doelstelling, ons bedrijf groter en sterker wordt, om schaalverrichting, schaalbeheer, schaalvoordeel te vormen; verbeter innovatiecapaciteit en de capaciteit van de marktconcurrentie door high-tech transformatie, technische innovatie en verwezenlijkingen transformatie. Realiseer duurzame ontwikkeling van het bedrijf door institutionele innovatie, technische innovatie en beheersinnovatie.

Drapeer - de Bestand Absorptie van het de Elasticiteits Lage Water van de Geluidsbarrièrehoutvezelplaat Hoge 5

 

 

Contactgegevens
Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd

Contactpersoon: admin

Direct Stuur uw aanvraag naar ons