Nieuw Materieel de E-commerceco. van Jiangyinyanli, Ltd

 

Eenheid en Samenwerking, Innovatie en Vooruitgang

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd certificaten
China Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd certificaten
De producten zijn vrij goed en gemakkelijk te installeren. Wij zijn zeer tevreden met hen. Wacht op de lange samenwerking.

—— Andrea

Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd

1 2 3 4
Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YIJUTIANCHENG
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 1000-1700
Opgericht Jaar : 1996
Export pct : 80% - 90%

Opgezet in 1996, wordt Automobiel Decoratief de Delenco. van Jiangyin Yanli, Ltd gevestigd in Zhouzhuang-Stad van Jiangyin-Stad langs de mooie Yangze-Rivier. Yanli heeft vier productreeksen met inbegrip van fibrilia en bamboevezel samengestelde raad voor automobiele gebruiksreeks, automobiel binnenlandse decoratieve delenreeksen, automobiel extern versieringsstroken en crushproof artikel en krachtige, formaldehyde-vrije, natuurlijke installatie vezelige samengestelde reeks na snelle ontwikkeling voor een meer dan decennium gevormd. Wij hebben ons in de handel met technische innovatie onderscheiden, morden beheer en de attente dienst.

 

Aanhangend de cor waarde van „respecteer klant, Eerbied individule, Groepswerk, Sociale verantwoordelijkheid“, neemt Yanli het lood in het oprichten van onderzoekinstituut voor nieuw milieumateriaal. In de industrie en ontwikkelt lange termijn het produceren, het onderwijs en het onderzoeken van samenwerking met de houtindustrie scinece, Jiangsu-Universiteit van Wetenschap en Technologie, de Normale Universiteit van Nanjing, Enz. En het „Leider in product van natuurlijk vezelig samengesteld materiaal“ worden. 

 

Aanhangend het georiënteerde idee die van „Mensen, tot hoogte leiden - de kwaliteitsdienst“, Yanli verbetert het cultuursysteem, cultiveert de werknemers met spriit van „Solidariteit, Samenwerking en Innovatie“, om beroeps toe te laten die komen uit over de hele wereld een krachtig team combineren.

 

Onderzoekend de toekomst, zal de richtlijn van Yanli de uitgebreide binnenlandse decarationindustrie van t met inbegrip van schip, hoge snelheidsspoorweg, vliegtuig, huisdecoratie en meubilair op het gebouw van de productie van betere en uitstekendere qutomotive interir decoratieve delen zijn, om realiserend strategische doelstellingen om „leider in natuurlijke vezelige samengestelde producten“ te worden.

 

Alle leiders, deskundigen, nieuwe en oude klanten, en collega's zijn welkom aan ons bedrijf. Tegelijkertijd, zijn wij prettig met u in verschillende aspecten samenwerken om ons groot plan samen te realiseren!

Contactgegevens
Jiangyin Yanli New Material Electronic Commerce Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Livia Shi

Tel.: +86 15052192671

Fax: 86-510-86225986

Direct Stuur uw aanvraag naar ons